Advarsel: Facebook sletter disse hemmelige billeder fra din telefon

Facebook sletter snart en række billeder fra din telefon. Det sker angiveligt i et forsøg på at få dig til at bruge deres nye app ‘Moments’, som blev lanceret sidste år.

Det drejer sig om billederne i en mappe, som du måske slet ikke har lagt mærke til før. Mappen er nemlig hemmelig, og det er kun dig selv, som kan se den.

Det skriver The Sun.

Læs mere: Pas på: Denne kommentar på Facebook kan give 30 dages fængsel

Du finder billederne ved at åbne din Facebook-app, gå ind på din profil og trykke på billeder. Her finder du billeder af dig, overførsler og albummer. Det er billederne i den fjerde og sidste post med navnet synkroniseret, der vil blive slettet.

Læs mere: Marias ammebillede blev fjernet fra Facebook - hendes respons er perfekt

Funktionen synkroniseret blev lanceret i 2012 og skulle gøre det lettere at dele dine billeder ved at uploade dem automatisk fra din telefon. Fremover vil funktionen i stedet blive en del af ‘Moments’-appen.

Mange facebookbrugere anede sandsynligvis ikke, at de havde denne mappe, eller at det sociale medie muligvis har haft adgang til deres private billeder siden 2012.

Læs mere: Derfor skal du holde dig langt væk fra quizzer på Facebook

Hvis du vil hente dine billeder ned, før de bliver slettet, så skal du huske at gøre det inden den 7. juli 2016.

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip

Dagens TV