Ærlig skuespiller: Jeg var impotent

Skrevet af admin

06/06/2015

Dagens topnyheder

Chris Pratt har flere gange gennemgået fysiske transformationer for at i ordets bogstaveligste forstand fylde en filmrolle ud.

Den 35-årige skuespiller har tabt sig dramatisk, vejet 135 kilo og toptrimmet sin krop med flere kilo rå muskelmasse, og hele yoyo-vægtdelen begyndte med Pratts rolle i tv-serien "Parks and Recreation".

- Jeg sagde til producerne, at jeg gerne ville gøre rollen fysisk federe, og de elskede det, så jeg spiste tre-fire cheeseburgere ved hver eneste læseprøve, fortæller serie-stjernen til magasinet Men's Health.

Men da Pratt skulle forberede sig til en rolle i baseball-dramaet "Moneyball", skulle vægtens trimmes gevaldigt ned.

- Jeg løb otte kilometer om dagen, spiste kun salat og drak protein-shakes, fortæller skuespilleren, der lagde yderligere muskler på til rollen som amerikansk elitesoldat i "Zero Dark Thirty". Men da Pratt vendte tilbage til sin karakter i "Parks and Recreation", tog han igen adskillige kilo fedt på.

- Jeg var tyk og ulykkelig og slappede kun af, når jeg spiste, siger Pratt, der pressede kroppen til det yderste, jo mere han proppede indenbords.

- Jeg blev impotent, træt og deprimeret, og jeg fik helbredsmæssige problemer, der påvirkede mig alvorligt, siger skuespilleren, der derfor tog en beslutning om aldrig nogensinde at blive overvægtig igen.

- Jeg ville aldrig være tyk igen, så jeg kom i form. Overvægt er dårligt for dit hjerte, hud, krop og sjæl, understreger skuespilleren, der privat er gift og har barn med skuespillerinden Anna Faris.

Chris Pratt kan ses i den fjerde "Jurassic Park"-film, "Jurassic World", der får dansk premiere 11. juni.

/ritzau/FOKUS