Afdød pige trøster sin mor: Spøgelse rækker ballon til grædende kvinde under begravelsen

En videooptagelse fra Mexico er på kort tid blevet et varmt samtaleemne på nettet, hvor visse brugere spekulerer i, om en grædende mor var vidne til en paranormal aktivitet. 

I klippet, der kan ses under artiklen, kan man se familie og pårørende være samlet i en lokale med balloner og blomster.

Kort tid forinden deltog de i begravelsen af en lille pige, hvis mor grædende ses sidde på en stol og forsøge at bearbejde det tragiske og alt for tidlige dødsfald.

I starten bemærkede moren ikke den hvide og mystiske ballon, der svævende bevægede sig helt tæt på hende.

Hun fik først øje på balloner efter cirka 20 sekunder – her så hun, at den med sære bevægelser kredsede om stolen, og den hvide ballon begyndte nærmest at kærtegne den ulykkelige kvinde.

Den grædende kvinde ses sidde og kramme ballonen, mens de andre begravelsesdeltagere ikke lagde mærke til den usædvanlige hændelse.

Læs også: Frygt for spøgelser får flygtninge til at forlade svensk asylcenter

På YouTube er flere af brugerne uenige om, hvad der foregår på de mexicanske telefonoptagelser. Det skriver engelske The Mirror

- Sikke en tid, vi lever i. En mor bliver trøstet af en usynlig kraft, og det hele bliver filmet ved en begravelse, skriver en bruger i kommentarfeltet til videoen.

En anden bruger mener, at der er dæmoner på spil.

- Jeg tror, at en dæmon forsøger at forvirre moren, lyder tolkningen fra personen.

Se videoen her og bedøm selv:

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip