Alec Baldwin skal være far igen

Skrevet af admin

10/03/2016

Dagens topnyheder

Efter at have medvirket i over 60 tv-serier og spillefilm har den amerikanske skuespiller Alec Baldwin sat sit aftryk inden for filmens verden.

Alec Baldwin bruger dog ikke kun sin tid på at arbejde. I løbet af de sidste to år er den 57-årige skuespiller nemlig blevet far til både en dreng og en pige, som han har fået med sine kone Hilaria Baldwin.

Ræset med bleer og sutteflasker er dog langt fra slut for Alec Baldwin, da hans kone netop har afsløret på Instagram, at parret venter sit tredje barn blot ni måneder efter, at parret fik sønnen Rafael.

Den lille ny har meldt sin ankomst til efteråret.

32-årige Hilaria Baldwin, der arbejder som yoga-instruktør, lagde et billede ud på sin Instagram, hvor hun holder en hvid bamse, mens hun kysser Alec Baldwin. I billedteksten løfter Hilaria Baldwin også sløret for, at parret skal have endnu en søn.

- Ireland, Carmen, Rafael, Alec og jeg er glade for at kunne fortælle jer, at vi føjer endnu et medlem til vores familie. En lille dreng kommer til efteråret, skriver Hilaria Baldwin i teksten til sit Instagram-billede.

Ud over at have to børn med sin nuværende kone, har Alec Baldwin også en datteren Ireland Baldwin sammen med sin ekskone Kim Basinger.

Alec Baldwin har dannet par med Hilaria Baldwin siden 2011. De har været gift siden 2012.

Se Hilaria Baldwins Instagram-billede her: https://www.instagram.com/p/BCvp7ffA8ZH/?taken-by=hilariabaldwin

/ritzau/FOKUS