Alex tabte sig 38 kilo ved at putte igler på maven - nu er hun slank og får de vildeste orgasmer

De fleste mennesker kender igler som slibrige og ækle krapyl, men de blodsugende væsener er vejen frem, hvis du ønsker at smide de overflødige kilo og få de vildeste orgasmer. 

Sådan lyder det blodige budskab fra en 48-årig kvinde med en stor fidus til de benløse dyr.

- Igler har forbedret mit kærlighedsliv. For første gang oplever jeg at få flere orgasmer. Det er vidunderligt, lyder det begejstret fra Alex Bogatyriova til The Daily Mail.

De klistrede ledorme har ikke bare sat fut under den kvindens sexliv. Til den engelske avis afslører hun, at iglerne har hjulpet hende med at smide helt 38 kilo.

Den uddannede elektriker er så vild med igler, at de blodsugende væsener nu lever det søde liv som kæledyr i hjemmet i London, hvor man udover de sugende dyr også finder to børn og én ægtemand.

Igleterapien har taget Alex Bogatyriovas orgasmer til et helt nyt niveau, og de kødædende dyr har lagt en dæmper på de typiske symptomer på overgangsalder, påstår hun.

- De er hemmeligheden bag mit vægttab og helt nye liv, siger Alex Bogatyriova og forklarer, at hun er så glad for blodiglerne, at hun lader dem ligge og suge blod fra brystet.

- De er mine babyer, og de lever i store krukker i mit køkken. Jeg putter dem ind i munden, så de kan rense mine gummer og gøre mine tænder sunde, og jeg hænger dem på ansigtet, hvilket hjælper mod bumser og rynker. De holder mig i form – både i og uden for soveværelset, siger Alex Bogatyriova.

Hun indrømmer over for avisen, at hun er for doven til at dyrke motion, og derfor var lykken enorm, da hun fandt ud af, at iglerne var et brugbart redskab i kampen mod de overflødige kilo.

Badevægten viste 127 kilo, da hun for seks år siden begyndte at have fidus til blodiglerne, som hun satte på sit fyldige maveskind i op til to timer ad gangen.

- Iglerne suger blod og giftstoffer, og de falder selv ned af sig selv eller skal fjernes med en pincet, det gør ikke ondt, siger Alex Bogatyriova, der senere brugte de slimede dyr til en slags orgasmeterapi.

- Før var jeg ikke interesseret i sex, da jeg sjældent fik orgasmer. Nu nyder jeg eksplosiv sex. Jeg er fantastisk i et soveværelse, proklamerer kvinden, der i dag ejer sin egen 'igleklinik' med rådgivning og behandlinger.

Hun er ikke den eneste kvinde, der har fået bedre orgasmer med hjælp fra de blodige dyr.

På Dagens.dk har vi tidlgere skrevet om en kvinde ved navn Nina Evans, der startede med at bruge igler til at bekæmpe forstadier til kræft i muskelvævet af hendes livmoder.

Hun opdagede senere, at igler var vejen frem, hvis man ville vælte sig i orgasmer.

Med hjælp fra en læge og et plastikrør begyndte hun at putte de benløse dyr op i skeden, hvor dyrene satte sig fast på indersiden livmoderhalsen.

Læs mere her: Nina kommer igler i sin skede for at blive gravid - og får bedre orgasmer

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip