Nina kommer igler i sin skede for at blive gravid - og får bedre orgasmer

- Nogle af de bedste orgasmer i mit liv, understreger hun.

Lægernes besked til Nina Evans var ellers ikke til at tage fejl af; du kommer ikke til at få flere børn, lød det klare budskab til kvinden fra London.

Hun var tidligere blevet diagnosticeret med muskelknuder i livmoderen, og lægerne begyndte derfor at foreslå en fjernelse af livmoderen på kvinden, der var i midten af 40'erne.

Men i stedet for at miste håbet begyndte Nina Evans på terapi med igler.

De glatte ledorme var tiltænkt som noget, der kunne bekæmpe forstadier til kræft i muskelvævet af hendes livmoder, men hun opdagede senere en anden fidus med de blodsugende dyr.

Nina Evans, der i dag er 50 år gammel, var nemlig desperat for at få endnu et barn, da hendes første barn nu er 28 år gammel, og dét skulle iglerne hjælpe hende med.

- Jeg valgte igler, da jeg er født i Litauen, hvor man bruger igleterapi til at bekæmpe en lang række sygdomme, siger Nina Evans.

- De betragtes som en kur mod alt, og jeg vidste af erfaring, at de giver mere energi og et positivt livssyn, forklarer hun.

Hun lod de små kødædere suge løs af blodet fra sin krop.

Læs også: Prostitueret måtte "opereres" for at komme fri af sin døde kunde, der sad fast i hende

- De fleste mennesker ser igler som skræmmende og blodsugende skabninger, men for mig var de med til at ændre mit liv, forklarer Nina Evans.

Efter otte måneder i selskab med blodiglerne var Nina Evans i en alder af 45 år gravid igen.

Og ikke nok med det, så var iglerne med til at give kvinden længere og bedre orgasmer, forklarer hun til den engelske avis.

- Nogle af de bedste orgasmer i mit liv, understreger hun.

Lægen brugte et plastikrør til at indsætte tre igler i kvindens vagina, og dyrene satte sig fast på indersiden af Nina Evans' livmoderhals.

Behandlingen varede en halv time, og så kom iglerne, der nu var svulstige og tykke, ud af kvinden.

- Nogle af dem var federe end en flaske med neglelak, siger Nina Evans.

Hun kunne for nyglig fejre sin søns seksårs fødseldag, og englæderen forklarer, at hun under fødsel havde igler på ryggen, da de sugende dyr frigiver et stof, der kan virke som en lokalbedøvelse i menneskekroppen.

Nina Evans har langt fra sagt farvel til blodiglerne, da hun i dag bruger dem til at behandle blå mærker og sår på sønnens krop. 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

Dagens Gossip