Aniston afslører: Jeg skammede mig

I 2013 blev Jennifer Aniston kåret til at være den hotteste kvinde nogensinde af mandemagasinet Men's Health.

På top 100-listen overstrålede den nu 46-årige skuespillerinde kendte kvinder som Marilyn Monroe, Megan Fox og rivalinden Angelina Jolie, som snuppede Anistons mand, Brad Pitt.

Men til trods for den flotte titel har Friends-stjernen ikke altid følt sig så smækker, som titlen berettiger til, erkender hun i et interview med Huffington Post.

- Da jeg var yngre, bankede jeg mig selv i hovedet med ting, som var unødvendige. Nu har jeg det sådan, at uanset hvilken tilstand mit sind og min krop er i, accepterer jeg det, siger den Golden Globe- og Emmy-vindende skuespillerinde.

- Jeg tror bare, at man bliver nødt til at sætte pris på, hvad der er smukt - og det er dig, understreger Aniston, der er forlovet med skuespilleren Justin Theroux.

Særligt er det yoga-øvelser, der endelig har bragt ro i Aniston, som tidligere har flintret og faret rundt i en stressende tilstand.

- Enten ser jeg yoga på dvd'er eller tager til holdundervisning. Men jeg kan bedst lide at gøre det alene, tage høretelefoner på og komme helt ind i sindet, siger skuespillerinden.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip