Anklage: Kyllingens bog blev stjålet til artikler

Dagen har budt på et væld af afsløringer fra den tidligere cykelrytter Michael Rasmussens bog 'Gul Feber'. Artikler bragt af Politiken og BT.

Men bogen er kommet uretsmæssigt havnet hos sidstnævnte.

Det meddeler forlaget bag bogen, People's Press, i en pressemeddelelse, ifølge Ekstra Bladet.

- Michael Rasmussens bog 'Gul Feber' er blevet stjålet og overdraget til BT. Et klausuleret eksemplar udleveret til Berlingske Tidende er i al hemmelighed blevet kopieret af en BT-journalist og givet videre til redaktionen, står der ifølge eb.dk.

LÆS OGSÅ: Kyllingen: Riis vidste jeg dopede mig

- Det beklager vi dybt, både i forhold til diverse samarbejdspartnere, som er blevet bragt i forlegenhed på grund af dette, og især og ikke mindst i forhold til Michael Rasmussen, som nu må stå for skud i pressen og se sig beskyldt for at 'gemme sig'. Michael Rasmussen gemmer sig overhovedet ikke. Han har en aftale med DR og 21 Søndag førstkommende søndag, og den agter han naturligvis at overholde. Der vil han i et længere interview med DRs Line Geertsen fortælle om sin bog og om refleksionerne bag den. Derefter vil han i de følgende dage deltage i adskillige interviews og bogsigneringer, siger Jakob Kvist, Kreativ Direktør i People’sPress, i pressemeddelelsen.

Forlaget overvejer nu, om der bør tages retslige skridt mod det, de kalder 'misbrug af bogen'.

Dagens Gossip