Annes mareridt: Søster bestjålet og fanget i Las Vegas

Anne Ladegaards søster er strandet på sit hotelværelse i Las Vegas på femte døgn, uden penge og pas. Det blev alt sammen stjålet fra hendes hotelværelse en nat, da hun sov.

Familien køber fastfood til hende over nettet og betaler hendes hotelværelse, men hun mangler penge til at komme derfra.

Familien ville gerne overføre penge til hende via f.eks. Western Union eller Moneygram, men hun kan ikke modtage pengene uden gyldigt id.

- Hele situationen er uholdbar, fordi hotellet ikke kan garantere fortsat at have et værelse til hende i en prisklasse, vi kan betale her hjemmefra. Vi kan ikke få hende tjekket ind på et billigere hotel uden id. Hun risikerer derfor meget snart at stå på gaden i Las Vegas - alene, uden penge, ID og telefon, skriver Anne Ladegaard på Facebook.

Læs også: Efterlysning delt af 57.000 på Facebook: Nu har Dorthe fundet sin bror 

Den danske ambassade har sørget for, at hun har en kopi af sit pas, men det godtages ikke som gyldigt id i USA. Hun kan få et nyt pas i Sacramento, over 500 kilometer derfra, men uden penge har hun ingen mulighed for at komme dertil.

Anne Ladegaard beder derfor sit Facebook-netværk om hjælp:

- Deres (den danske ambassade, red.) eneste bud nu er, at hun får en fremmed i Las Vegas til at modtage pengene på hendes vegne, skriver Anne Ladegaard og beder om at høre fra folk, der kender nogen i Las Vegas, de stoler på, som kan modtage penge for hendes søster.

Næste problem bliver så at få søsteren til Sacramento. Her kræver busselskabet Greyhound nemlig også, at man viser gyldigt id, før man stiger ombord.

Hendes opslag på Facebook er i skrivende stund delt over 4500 gange på blot ni timer.

Dagens.dk har forgæves forsøgt at kontakte Anne Ladegaard.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip