Annie Terp Thomsen starter valgkampen

I 1993 blev Annie Terp Thomsen valgt som det første kvindelige socialdemokratiske byrådsmedlem i Lunderskov kommune. Til valget i november er hun den højst placerede kvinde på socialdemokratiets liste, og samtidigt blandt de medlemmer af Kolding Byråd der har siddet længst.

I disse dage starter hun sin valgkamp. Og meldingen er klar; forebyggelse fremfor behandling, en aktiv alderdom - og sidst, men ikke mindst, så maner hun til samarbejde mellem centrum og opland.

- Vi bør langt tidligere sætte ind overfor de mest sårbare familier. Vi kender tegnene, og ignorerer vi dem får det store konsekvenser senere hen. For mig er det ikke en umyndiggørelse – det er i alles interesse, barnets, samfundets og ikke mindst forældrenes, siger Annie Terp Thomsen.

Hun mener det samme skal gøre sig gældende på sundhedsområdet – fokus skal være på forebyggelse, så vi undgår opslidende sygdomsforløb, og ældreaktiviter skal derfor netop være aktive. Men mest opsigtsvækkende er hendes melding omkring samarbejdet mellem opland og hovedbyen Kolding:

- Kolding er et vækstcentrum, der har en reel mulighed for at være et alternativ til København. Vi må derfor ikke grave grøfter mellem opland og centrum – tværtimod er det for mig altafgørende at vi lader de to elementer supplere hinanden, så tilflyttere både har mulighed for pulsen i bylivet, og den adspredelse oplandet giver. Vi har altså både et attraktivt erhvervsliv, og samtidig meget smukke områder i oplandet. Ser vi det som en helhed, så er Kolding Kommune blandt landets mest attraktive, slutter Annie Terp Thomsen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip