Arbejdspres medvirker til HC Odense-træners stop

Skrevet af admin

29/12/2015

Dagens topnyheder

Efter tre år i håndboldklubben HC Odense har Flemming Larsen valgt at stoppe i klubben efter indeværende sæson.

Cheftræneren, der deler trænerposten med Ulrik Kirkely, har valgt at sige ja til en anden stilling, og det skyldes blandt andet et stort arbejdspres.

- Til sommer har jeg haft tre gode år i Odense, hvor jeg synes, jeg har udviklet mig og været med til at udvikle klubben og holdet.

- Jeg kan bare mærke, at når jeg er det ene sted, så har jeg - jeg vil ikke sige dårlig samvittighed - men jeg har fravær det andet sted. Sådan er det næsten hele tiden, siger Flemming Larsen.

Træneren arbejder i både HC Odense og Dansk Håndbold Forbund, hvor han er ungdomslandstræner.

- Det næste er, at man aldrig har fri, når man har de to stillinger, jeg har. Det har gjort, at jeg nu har tænkt lidt på mig selv for at passe lidt på mig selv.

- Jeg tror, det er bedre at have en fuldtidsstilling end to halvtidsstillinger, som i virkeligheden er mere end halvtidsstillinger. Især den i Odense, som nærmere er en fuldtidsstilling, i hvert fald timemæssigt, siger Flemming Larsen.

Spørgsmål: Det med at være to cheftrænere i en klub, hvordan har det været?

- Det er fint. Jeg og Ulrik, som jeg arbejder med i Odense, har gjort det før. Det har været rigtig fint, og det er det stadig. Det har intet med det at gøre, siger træneren.

Flemming Larsen kan endnu ikke melde ud, hvor han kommer til at arbejde i næste sæson.

- Det er ikke blevet offentliggjort endnu, og det bliver det formentlig først i januar.

- Det er et trænerjob og lederjob i håndboldverdenen. Man kan kalde det elite på øverste niveau, siger han.

/ritzau/