Arthur Abraham: Umuligt at forudsige dansk boksebrag

Vinderen af lørdagens danske boksebrag mellem Patrick Nielsen og Rudy Markussen kan se frem til en tur i ringen mod WBO-verdensmesteren Arthur Abraham.

Tyskeren er spændt på udfaldet i Brøndby Hallen og har på forhånd svært ved at pege på en favorit.

- Markussen slår tydeligvis hårdt, og fanger han Nielsen, så kommer han i problemer.

- Nielsen er ung og frisk, og han har evnen til at bevæge sig og udbokse Markussen, men et enkelt slag kan gøre forskellen, siger Arthur Abraham.

Optakten til den udsolgte kamp mellem 24-årige Patrick Nielsen og den 14 år ældre Markussen har været præget af tilsvininger. Især fra Nielsens side, og derfor har de to boksere sat sig under maksimalt pres.

Arthur Abraham vurderer, at det mentale pres vil få betydning, når de to boksere står ansigt til ansigt i ringen.

- Markussen har erfaringen. Han har tidligere været under stort pres.

- Hele Danmark venter på den her kamp, og alle vil kigge med. Det er en speciel situation, og det bliver interessant, om Nielsen kan klare det pres, siger Abraham.

Tyskeren med armenske rødder er i øjeblikket verdensmester hos forbundet WBO, og han er parat til at møde vinderen af kampen i Brøndby Hallen.

Før en eventuel kamp kan lade sig gøre, skal Abraham op imod den ubesejrede mexicaner Gilberto Ramirez.

- Man skal optjene retten til at kæmpe om VM-bæltet, og vinderen af årets kamp i Danmark er blandt de bedste i vægtklassen under 76,2 kilo.

- Jeg skal selv op imod Gilberto Ramirez. Vinderen af kampen mellem Markussen og Nielsen er helt sikkert en interessant modstander. Jeg er klar, siger Arthur Abraham.

Nielsens rekordliste lyder på 27 sejre - de 13 på knockout - og et enkelt nederlag. Markussen har 39 sejre - 26 på knockout - og tre nederlag i sin professionelle karriere.

/ritzau/

Dagens Gossip