Avis: Caroline Wozniacki vil spille færre turneringer

Tennissæsonen er lang, og 25-årige Caroline Wozniacki vil i fremtiden være mere opmærksom på, hvor meget de mange turneringer belaster.

- Jo ældre, jeg bliver, jo mere vil jeg skrue ned for mit turneringsskema. Hvis jeg vil blive ved med at spille, må jeg holde mit hoved frisk, siger hun til WTA Insider ifølge Ekstra Bladet.

Den danske tennisstjerne kunne i slutningen af august fortælle, at hun havde pådraget sig et såkaldt springerknæ, efter at hun gennem længere tid havde spillet med tape omkring sit venstre knæ, og denne sæson har ikke helt været, som hun måske havde forventet og håbet.

- I dag går jeg efter, hvordan jeg har det. Hvis jeg spiller godt og føler mig godt tilpas, spiller jeg turneringer. Hvis jeg føler mig træt og ligesom ikke kan finde motivationen, tager jeg en lille pause, før jeg kommer tilbage og træner hårdt derhjemme.

- Men det er svært at finde balancen mellem at have et normalt liv og være på turen, når vores sæson er så lang, siger Wozniacki.

Caroline Wozniacki er i gang med sin turnering nummer 22 i år i øjeblikket i China Open.

Tirsdag morgen klokken 6.30 møder danskeren i anden runde kineseren Qiang Wang, der har fået et wildcard til turneringen, og som rangerer som nummer 110 i verden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip