Badetøj eller gummistøvler? Sådan bliver sommervejret i juni

Derfor kan man med fordel gemme gummistøvlerne væk og finde badetøjet, solcreme og en kølig is frem.

For de solhungrende danskere kan se frem til, at fra i dag og de næste 14 dage vil juni være domineret af sol, varme og en flot blå himmel. Det fortæller Frank Nielsen, meteolog
hos DMI til Dagens.dk.

-Dagen i dag bliver meget varm med et gennemsnit på 25 grader og lokalt nogle steder helt op til 28 grader. Til forskel fra i går, slipper vi i dag for store mængder regn. Dog kan der lokalt opstå små byger, men det bliver overvejende tørt over hele landet, siger Frank Nielsen.

Og det skønne sommervejr ser altså ud til fortsætter de næste to uger ifølge DMI, hvor vi kan glæde os til 20-25 grader i dagtimerne og 15 grader om natten og med overvejende tørt vejr.

-I den kommende weekenden vil man dog opleve et lille temperaturdyk og flere skyer, men det vil være drevet over efter weekenden, så næste uge vil også blive til en tur på stranden, siger Frank Nielsen.

Men intet varer desværre foreviget, og det samme gælder også for det solrige danske  sommervejr.

-Derfor vil danskerne opleve, af fra midt i juni og frem vil temperaturene falde til mere beskedne 15 til 20 grader. Samtidig vil der også være risiko for mere regn og skybrud, forklarer meteologen.

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip