Bayern München fortsætter festfyrværkeri i Bundesligaen

07/11/2015

Onsdag vandt Bayern München 5-1 over Arsenal i Champions League. Lørdag var Bayern leveringsdygtig i et nyt festfyrværkeri på hjemmebane.

I Bundesligaen blev Stuttgart udspillet med 4-0, hvilket burde have været en meget større sejr.

Gennem hele kampen bølgede angrebene ned mod Stuttgarts mål, men kun i første halvleg var Bayern effektiv.

Således faldt alle fire mål i inden pausen. Arjen Robben, Douglas Costa, Robert Lewandowski og Thomas Müller blev noteret for scoringerne, men de havde alle chancer til at score yderligere.

Efter pausen kunne Bayern i realiteten have scoret lige så mange mål, men Stuttgart slap for yderligere ydmygelser.

Hos Wolfsburg var Nicklas Bendtner for anden weekend i træk at finde i startopstillingen, men den danske landsholdsangriber fik ikke sat et afgørende aftryk denne gang i nederlaget på 0-2 til Mainz 05.

Wolfsburg fik svære vilkår, da Julian Draxler allerede efter 13 minutter blev udvist.

Efter godt en halv time tog hjemmeholdet fordel af overtalssituationen, da Pablo De Blasis scorede til 1-0. På samme tidspunkt i anden halvleg udbyggede Yunus Malli til 2-0.

Da var Bendtner blevet skiftet ud. Han fik 65 minutter på banen og møder altså op med spilletid i benene forud de vigtige playoffkampe mod Sverige om en plads i EM-slutrunden næste sommer.

Andreas Christensen fik fuld spilletid, da Borussia Mönchengladbach på hjemmebane spillede 0-0 mod Ingolstadt.

Hos FC Köln blev Frederik Sørensen skiftet ind til slutfasen, da det lykkedes at vinde 2-1 ude over Bayer Leverkusen.