Bizar tradition: Nye elever på efterskole fik tæsk af lokale

En gruppe nystartede elever på Sydøstsjællands Efterskole havde hygget sig på det lokale fodboldstadion i Haslev, hvor de så deres nye kammerater spille fodbold, men på gåturen hjem til efterskolen blev de mødt af 15 lokale unge, der overfaldt dem. 

Syv elever kom gående ved byens svømmehal, da de blev passet op af 15 unge fra byen, der overdængede dem med slag og spark.

Udover det voldelige angreb, måtte den ene elev også aflevere sin cykel til en af overfaldsmændene, der stjal den fra ham.

Men selvom overfaldet er vanvittigt, så er det desværre langt fra første gang, det sker.

- Det er desværre en tilbagevendende begivenhed. Når der starter nye elever på efterskolen, er der nogle af byens unge, der synes, at de skal have tæsk for at vise, hvem der bestemmer, og det er simpelthen nok nu, siger Niels Denny Sørensen, der er vicepolitiinspektør hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi til sn.dk

Og nu er politiet så trætte af den bizarre tradition, at de vil slå hårdt ned på de voldelige lokale unge. 

- Nu bliver det med jernnæven. Skaderne er i sig selv ikke så voldsomme, men når man overfalder syv personer, så er det for groft, og det bliver vi nødt til at slå hårdt ned på, fortæller han til sn.dk

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip