Brasiliansk måltyv: Derfor vælger jeg Spanien

Mens det brasilianske fodboldforbund (CBF) arbejder på at tage statsborgerskabet fra Diego Costa, forklarer angriberen fra Atlético Madrid, hvorfor han fremover vil spille for Spanien i stedet for sit fødeland.

- Det var en kompliceret beslutning at vælge mellem det land, hvor jeg er født, og det land, Spanien, som har givet mig det hele, siger 25-årige Diego Costa til sin klubs hjemmeside.

- Jeg tænkte over det, og det rigtige var at spille for Spanien. Alt det, som jeg har i mit liv, har Spanien givet mig, siger Costa.

Han rejste som 17-årig til Europa og har siden 2007 spillet for diverse spanske klubber. Costa er faktisk noteret for to landskampe for Brasilien, men da der kun er tale om venskabskampe, kan han skifte til Spanien, hvor han fik statsborgerskab i sommer.

Ifølge den brasilianske avis O Globo har CBF-præsident José Maria Marin erklæret Costa "persona non grata" på det brasilianske landshold efter angriberens kærlighedserklæring til Spanien.

- På intet tidspunkt har jeg givet afkald på Brasilien. Dette er en velovervejet beslutning. Jeg har familie i Brasilien, hvor jeg er født, og når jeg indstiller karrieren, flytter jeg til Brasilien for at bo.

- Jeg håber, at folk forstår og respekterer min beslutning, fordi den var svær, siger den målfarlige angriber.

Efter 10 spillerunder i Primera Division er Costa noteret for 11 scoringer.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip