Brian Sandberg smidt ud af Bandidos

Brian Sandberg er blevet smidt ud af rockergrupperingen Bandidos. Det oplyser Michael 'Kokken' Rosenvold, europapræsident i Bandidos MC til Ekstra Bladet.

- Dags dato er Brian Sandberg smidt ud i bad standing. Det betyder, at han ikke må have kontakt til nogen i miljøet, siger han til Ekstra Bladet.

Brian Sandberg blev optaget i Bandidos i december 2012, efter at have været en del af den rivaliserende rockergruppe Hells Angels i en årrække.

Men karrieren i Bandidos blev kort for Sandberg, der nu ikke længere har nogen form for tilknytning til gruppen.

I slutningen af 1990'erne blev Brian Sandberg også smidt ud af Hells Angels. Han blev dog senere taget til nåde og var derefter hovedkraften i opbygningen af støttegruppen AK81.

I efteråret 2010 blev han i Københavns Byret idømt 11 år og 10 måneders fængsel for drabsforsøg. Han var tiltalt for at beordre to drabsforsøg og et kølleoverfald ved Brorsons Kirke i København, og blev kendt skyldig for det ene drabsforsøg.

Efter at have anket dommen nåede Østre Landsret dog frem til et andet resultat i sagen, der er kendt som Den Store Rockersag. Her blev Brian Sandberg frifundet for de to drabsforsøg, men dømt for kølleoverfaldet ved Brorsons Kirke.

Midt under ankesagen kom det frem, at han havde forladt Hells Angels med status af "Left". Det betød, at der ikke var ondt blod mellem ham og Hells Angels.

Brian Sandberg blev for alvor kendt i den brede befolkning tilbage i 2008 i forbindelse med IT Factory-skandalen. Under sagen kom det frem, at bedrageridømte Stein Bagger, som var direktør i IT Factory, havde haft Sandberg ansat som sikkerhedsvagt.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip