Brigitte Bardot angriber Rumæniens præsident

»Denne tyran tænker kun på at slå ihjel og jeg fordømmer hans diktatoriske politik, der er uværdig for et medlem af EU. Man skulle tro, Basescu var vendt tilbage til Ceausescu-tiden«, tordner den franske skuespillerinde over for nyhedsbureauet AFP med henvisning til diktatoren, som blev afsat og henrettet i 1989.

Den lov, Bardot er så vred over, skal begrænse problemet med de mange herreløse hunde på gaderne i Rumæniens storbyer, hvor de angiveligt overfalder folk. Loven blev vedtaget i parlamentet tirsdag med stemmerne 266 mod 23 og træder i kraft, når præsidenten har underskrevet den. Dermed kan myndighederne aflive de hunde, ingen har gjort krav på 14 dage efter en fremlysning.

Bardot kalder initiativet »folkemord på dyr«. Den tidligere sexkilling mener ikke, aflivning er løsningen på problemerne, selv om herreløse hunde for blot en uge siden dræbte et lille barn på gaden nær en park i Bukarest.

»Det er skandaløst uretfærdigt at dødsdømme alle uskyldige hunde til døden på grund af et enkel isoleret tilfælde«, fastslår den 78-årige dyreven.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip