Brøndby-angriber beklager voldsom tackling på FCK-back

Skrevet af admin

27/09/2015

Dagens topnyheder

Der var tænding fra start, da Brøndby søndag vandt 1-0 hjemme over FC København i Alka Superligaen.

Allerede efter fire minutter sendte derby-debutanten fra Brøndby Ronnie Schwartz sin FCK-kollega Tom Høgli på hospitalet med en voldsom tackling, der kostede et gult kort.

FCK-træner Ståle Solbakken rasede efter kampen over, at dommer Jakob Kehlet - der først havde det røde kort fremme - ikke viste Ronnie Schwartz ud.

Angriberen er ikke helt uenig i den vurdering.

- Jeg var da glad, da dommeren tog det gule kort frem i stedet for det røde, siger Ronnie Schwartz.

- Jeg har fået at vide, at det lænede sig op ad et rødt kort, så det var selvfølgelig heldigt for mig, at jeg ikke blev smidt ud.

- Men lige nu er jeg mere ked af, hvis der er sket noget alvorligt med Tom, det var ikke hensigten at skade ham, siger Brøndby-angriberen.

Ronnie Schwartz, som Brøndby har lejet hos franske Guingamp, lavede i sin egen optik en fejlvurdering, da han forsøgte at tackle Tom Høgli.

- Jeg troede, at jeg kunne nå bolden, og han var måske lidt hurtigere, end jeg troede. Jeg var måske lidt langsommere, og derfor endte det, som det gjorde, siger angriberen.

Brøndby har med de tre point for sejren samlet 14 point sammen i sæsonens foreløbig ti kampe i ligaen.

- Vi fik de tre point, og det var det vigtigste. Vi spillede måske ikke den bedste kamp, men det er lige meget. Det handler om at vinde de her kampe, siger Ronnie Schwartz.

/ritzau/