Brøndby-matchvinder: Det har været en frustrerende tid

Skrevet af admin

24/04/2016

Dagens topnyheder

Brøndby-angriberen Kamil Wilczek har ikke fået mange chancer for at vise sig frem på det seneste, men søndag blev polakken med to scoringer matchvinder for Brøndby i 2-1-sejren over AGF.

Det var første gang, at Wilczek var i startopstillingen, efter at Auri Skarbalius tog over som cheftræner i Brøndby for halvanden måned siden.

- Det var dejligt at få scoret, for det har været en svær og frustrerende tid, siger Kamil Wilczek.

Polakken blev hentet i vinter i italienske Carpi, og angriberen fik en udmærket start i Superligaen. I forårets første kamp blev nyindkøbet matchvinder i en 1-0-sejr over Hobro.

Den seneste måned er Wilczek primært blevet brugt som indskifter i slutningen af Brøndbys kampe.

- Det har været rigtig hårdt, og jeg kæmper hver dag til træning for at bevise, at jeg skal være på holdet.

- Efter en lang pause var det fedt at få chancen og vise, at jeg hører til her, erkender han.

- Det har været svært ikke at være en del af startopstillingen, men jeg har aldrig tvivlet på, at det var det rigtige for mig at skifte til Brøndby.

- Jeg er faldet godt til her. Jeg har hele tiden følt, at det nok skulle komme, hvis bare jeg arbejder hårdt, siger han.

Frem til denne weekend har Brøndby-træner Auri Skarbalius ikke givet matchvinderen særligt mange kampminutter, efter at han overtog fra Thomas Frank 9. marts.

- I starten spillede vi med en angriber. Det var Johan Elmander. I kampene mod FC København har det været Teemu Pukki, siger Skarbalius.

- I dag valgte vi så at spille med to angribere, der begge kan modtage bolden og løbe dybt, siger Brøndby-træneren om valget af Wilczek og Pukki i front mod AGF.

- Wilczek har tidligere i karrieren lavet mange mål lidt a la dem, han lavede mod AGF, hvor han er på det rigtige sted, og bolden rammer ham. Det var det, vi håbede på. Derudover arbejder han knaldhårdt, siger Skarbalius.

Brøndby-træneren vil dog ikke lov sin polske angriber, at han starter inde i næste kamp.

Trods sine to scoringer kender Kamil Wilczek vilkårene.

- Det er trænerens valg, men jeg vil kæmpe hele ugen for, at jeg også er med næste gang, siger han.

/ritzau/