Brøndby: Vi burde udnytte overtal til at slå FCK

Brøndby-træner Thomas Frank er irriteret over, at hans hold ikke formåede at slå FC København i søndagens New Firm.

Værterne spillede de sidste 40 minutter med en mand i overtal, efter at FCK's Federico Santander blev udvist efter to advarsler.

- Jeg er irriteret over, at vi ikke viste mere kvalitet, og at vi ikke fik vendt spillet bedre og fik slået flere indlæg ind i feltet.

- Vi skabte en stor mulighed, som på en god dag ville afgøre det hele. Jeg er irriteret over, at vi ikke greb muligheden, siger Thomas Frank med henvisning til en chance til indskiftede Ronnie Schwartz i overtiden.

I fri position afsluttede angriberen lige på FCK-keeper Stephan Andersen.

- Jeg ville rigtig gerne have vundet.

- De første 40 minutter var de en tand bedre end os uden at være dominerende.

- Vi sluttede første halvleg godt af og kom godt ud efter pausen, og så kom det røde kort

- Vi må også erkende, at FCK er dygtige til at stå med to kæder. Det kan være svært at spille 11 mod 10, men det er ikke nogen undskyldning. Jeg er irriteret over, at vi ikke gør det bedre, siger Frank.

Brøndbys midtbaneprofil Thomas Kahlenberg er heller ikke tilfreds med udbyttet.

- Vi hang lidt efter dem før pausen, hvor de havde en stor chance på stolpen.

- Da de blev ramt af udvisningen, var det spil til et mål, men vi var ikke dygtige nok til at skabe store nok chancer. Vi havde mulighederne, men vi var ikke skarpe nok, siger Kahlenberg.

FCK topper Superligaen med 31 point. Mestrene fra FC Midtjylland følger efter med 30 point, mens Brøndby er placeret på fjerdepladsen med 25 point.

/ritzau/

Dagens Gossip