Bror om Mariah Carey: Hun er en heks

Det er en alvorlig kritik, som sangerinden Mariah Carey for tiden må lægge øre til. Hendes egen bror kalder hende nemlig for en heks, fordi sangerinden angiveligt ikke hjælper deres syge søster.

Det skriver Toronto Sun.

Morgan Carey, som er bror til den berømte sangfugl, kalder i et interview med The Sun sangerinden egoistisk, fordi hun ifølge ham har nægtet at hjælpe søskendeparrets anden søster, Alison Carey.

Alison Carey er tidligere prostitueret og erklæret HIV-positiv, og hun har nu brug for kirurgiske indgreb i både hjerne og rygrad, fortæller Morgan Carey.

- Din søster er døende, og hun kæmper, og hvor er du? Du tror, du er så fantastisk, men du er en heks, lyder det fra Morgan Carey, som ikke er færdig med at lange ud efter sin berømte søster.

- Mariah er nødt til at træde til. Jeg fløj ind fra Hawaii sidste år, da Alison blev taget af respiratoren i den tro, at hun ville dø. Min søster mødte ikke engang op på hospitalet, lyder det fra Morgan Carey.

Søskendebåndet mellem Mariah Carey og Alison Carey har været brudt igennem mange år, efter at de to ragede uklar i 1994, skriver avisen.

Ifølge Alison Carey havde de to søstre kortvarig kontakt sidste år, da sangerinden arrangerede en hyggelig dag for Alison Careys to børn.

En talsmand for sangerinden har ifølge avisen afvist at kommentere beskyldningerne.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip