Bryllupsfotografiet her er gået viralt: De 3 årsager er smukke og sørgelige

Fotograf Edwina Robertson-Cuninghame fik for nyligt en opgave, der lignede så mange tidligere: Hun skulle tage bryllupsbilleder – denne gang på en farm i Western Queensland i Australien.

Brudens historie og rammen for brylluppet, der skulle holdes på den farm, hun er opvokset på, berørte dog fotografen og nu også millioner af mennesker verden over:

Ingrid Uebergang ville giftes på sine forældres landsted: En 64 km2 stor farm med kvægavl.

- Blackall er et ret vigtigt sted for mig; jeg er vokset op der. Det er et meget smukt sted, selv når der er tørke, hvor alting fremstår levende. Jeg håbede dog virkeligt på, at det ville blive regn (på min bryllupsdag red.), fortalte bruden ifølge Huffington Post.

Netop tørken er omdrejningspunktet i historien bag billedet. Tørken er delvist skyld i, at familien desværre må sælge farmen.

Læs også: Hun er den 11. kvinde i sin familie, der har denne 120 år gamle brudekjole på

På bryllupsdagen delte fotografen derfor billedet af bryllupselskabet i det støvede og tørkeramte landskab og skrev, at det skulle være med til at samle penge ind til foreningen ”Tie up the Black Dog”.

- Dette var langt mere end et bryllup. Det var en samfundsbegivenhed, der rørte mange. I den selvsamme uge, som billledet blev taget, måtte Ingrids (brudens) familie sælge sin farm og al kvæget. En hjerteskærende beslutning, der bygger på de barske realiteter og økonomiske vanskeligheder med at fodre kvæget, og usikkerheden i, hvornår vejret vil ændre sig. Så stort et nederlag i en uge med så stort et højdepunkt, skrev Edwina Robertson-Cuninghame i sit facebookopslag.

Foreningen "Tie up the Black Dog" arbejder for at hjælpe mennesker, der bor i de tørkeramte, landlige områder i Australien, og som er ramt af depression eller psykisk sygdom.

Læs også: Mand bliver forlovet med sin kæreste efter hendes pludselige død

Billedet rummer dermed historien om en familie, der er ramt af tørken og dermed må sælge deres fædrene gård. Det rummer historien om mennesker, der har brug for hjælp – og så selvfølgelig den positive historie om et bryllup, der finder sted midt i det hele.

De tre budskaber har fået tusindvis af mennesker til at dele fotografiet.

Se flere billeder fra brylluppet i biledgalleriet nedenfor. 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

It is no secret that my heart lies within the Australian Outback. If you have ever lived in a rural community you will...

Posted by Edwina Robertson Photography on Monday, September 21, 2015

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip