BSV-træner har respekt for bundprop med selvtillid

Umiddelbart skulle man mene, at Bjerringbro-Silkeborg (BSV) indtager storfavorittens rolle, når håndboldklubben fredag aften får besøg af Skive fH i Boxer Herreligaen.

BSV-træner Peter Bredsdorff-Larsen har dog respekt for ligaens bundprop, der har hentet tre sejre i de fem seneste ligakampe.

- Det er et hold med en lidt anden besætning, end sidst vi mødte dem. De har fået de to tidligere Bjerringbro-Silkeborg-spillere Andreas Toudahl og Mads Øris Nielsen med igen, og de har fået en masse selvtillid ind på holdet qua deres gode stime på det sidste.

- Skive har vænnet sig til livet i ligaen med det øgede tempo og det øgede niveau, og så har de også fået selvtillid i stride strømme ind på holdet med sejre over Aalborg, Aarhus og Skanderborg.

- Det er et hold med stor tro på egne evner, siger Peter Bredsdorff-Larsen til BSV's hjemmeside.

Skive fH, der er sidst i Boxer Herreligaen med seks point for 14 kampe, tabte sæsonens første ni ligakampe.

Holdet har dog fået afsluttet den dårlige stime, og Skive fH har blandt andet vundet ude over både Århus Håndbold og Aalborg Håndbold.

Bjerringbro-Silkeborg indtager ligaens fjerdeplads med 18 point for 14 kampe.

- Vi tænker først og fremmest på vores eget spil. Vi skal fortsætte stabiliteten og det høje niveau, vi har haft gennem længere tid.

- Så er det lige meget, om det er Skive, Sønderjyske eller Skjern, som er modstanderen. Det er vores udgangspunkt i alle kampene, så der er ingen forskel på vores tilgang, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

/ritzau/

Dagens Gossip