BSV vinder topopgør efter Århus' katastrofestart

28/12/2015

Èn scoring i kampens første 16 minutter. Det er ikke vejen til at vinde håndboldkampe, måtte herrerne fra Århus Håndbold sande mandag aften.

På hjemmebane fik Århus en katastrofestart, og det blev til nederlag på 23-29 til Bjerringbro-Silkeborg (BSV).

Med sejren ligger BSV nu alene på tredjepladsen med 24 point, mens Århus bliver på 22.

1-10 var stillingen efter godt et kvarter, men faktisk kom hjemmeholdet godt tilbage og reparerede kraftigt på den svage start. Erik Veje Rasmussens tropper kom på 13-14 i begyndelsen af anden halvleg, inden BSV igen tog afstand og punkterede spændingen.

Nikolaj Øris Nielsen stod stærkt i billedet for det vindende hold med ni mål.

Med sejren er BSV nu også pointmæssigt foran KIF Kolding København. Mandag tabte mesterholdet således på hjemmebane med 27-29 til GOG.

Dermed er KIF fortsat på 22 point. Det er GOG nu også noteret for i den tætte strid om subtoppen.

Minik Dahl Høegh og Lars Hald scorede begge seks gange for fynboerne, mens Lasse Andersson blev KIF-topscorer med syv mål.

I toppen af ligaen er der nu samling på Skjern og Team Tvis Holstebro, der begge har 26 point.

Tvis måtte efter ni sejre på stribe i ligaen skuffende se sig slået på hjemmebane. Holdet førte ellers 15-12 ved pausen mod Mors-Thy, som dog kom godt tilbage i anden halvleg og vandt 25-24 efter en spændende afslutning.

Samtidig sejrede Skjern sikkert med 27-23 på hjemmebane over Ribe-Esbjerg.

På hjemmebane leverede Aalborg noget af et comeback, da det blev til sejr på 30-26 over Skanderborg. Udeholdet førte 17-11 ved pausen, men gik derefter helt i stå.

Sønderjyske vandt knebent 22-21 over Midtjylland, mens Skive i bundopgøret hjemme mod Nordsjælland sejrede 25-23.