Buschaufføren stopper midt på vejen og hopper af bussen, da hun ser en skikkelse midt i menneskemængden

Skrevet af Ninna Andreasen

08/06/2016

Dagens topnyheder

Historien om en hurtigt reagerende buschauffør går lige nu viralt på Facebook, efter en passager har hyldet hende i et opslag på det svenske busselskab Skånetrafikens Facebook-side

Her fortæller Eva Espinoza, hvad hun oplevede om formiddagen i torsdags, da bussen svingede forbi det tekniske museum i Malmø.

- Klokken 9.50 standser hun bussen uden for en grundskole ved det tekniske museum, hopper af og afbryder mishandlingen af et barn! Flere børn slog og sparkede på et andet. Hun blev stående, indtil en lærer kom til stedet, skriver passageren.

Hun mener, at chaufføren fortjener blomster og kage og en fridag med løn.

- Selv en medpassager fortjener et hjerte, da hun valgte at hoppe af bussen og blive på stedet sammen med skolens personale for at afgive forklaring om, hvad der var sket, lyder det fra Eva Espinoza, som tilføjer:

- Hæder og ære! Du vil være en helt for det barn resten af dets liv og for mig!

Indlægget er gået viralt hinsidan og er blevet liket 3.600 gange. I kommentarsporet under svarer Skånetrafiken.

- Hej Eva, der er helte i hverdagen, og det gælder om at holde øje med disse solstråler, som hjælper til, når det er mest nødvendigt. Det varmer vores hjerter at læse dit indlæg, og vi er taknemmelige for at høre, at chaufføren og medpassagereren tog initiativet til at hjælpe i dette tilfælde. Vi håber, at barnet har det godt, og vi har set dine fine ord, som når den ansvarlige på bussen, skriver trafikselskabet.

Læs også: Bilist går amok, da motorcyklist kører op i bagenden - men så kigger han på jorden, og det forandrer alt

Til Aftonbladet siger busselskabet, at chaufføren får en påskønnelse for sin indsats. 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler: