Chelseas målmager: Jeg har stadig kvalitet

Chelseas engelske mesterhold har ikke haft meget gavn af den belgiske profil Eden Hazard i denne sæson.

Han scorede 14 mål i sidste sæson og var kraftigt medvirkende til, at Chelsea vandt sit femte engelske mesterskab. I processen gjorde succesen ham til årets fodboldspiller i England og Premier League-spillerne valgte ham som årets spiller i deres egen kåring.

I denne sæson scorede han ikke i Chelseas første fem kampe, men var så heldig med at rette en bold af, da Chelsea lørdag vandt 2-0 over Arsenal i London-derbyet.

Målet giver selvtillid, men han afviser at føle krisetegn, selv om der lige nu er langt mellem scoringerne.

- Jeg har det godt. Sidste år havde jeg en god sæson, og jeg har ikke mistet min kvalitet, siger den 24-årige belgiske landsholdsspiller til Chelseas hjemmeside.

- Jeg spillede en god kamp lørdag. Målet, jeg scorede, var heldigt, men det er godt for selvtilliden.

Chelsea har allerede sat vigtige point til i Premier League-tabellen med tre nederlag og kun to sejre i seks kampe. Derfor glædede belgieren sig også på sit holds vegne efter sejren over Arsenal.

- Efter vores komplicerede start på sæsonen, var vi nødt til at vinde over et godt hold. Vi vandt også i Champions League tidligere på ugen, så vores selvtillid er ved at være på plads igen. Og vi fortjente at vinde, siger Hazard.

Chelseas næste kamp i Premier League er på lørdag mod Newcastle, som kun har hentet to point i sæsonens første seks kampe.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip