Chelseas målmager: Jeg har stadig kvalitet

Chelseas engelske mesterhold har ikke haft meget gavn af den belgiske profil Eden Hazard i denne sæson.

Han scorede 14 mål i sidste sæson og var kraftigt medvirkende til, at Chelsea vandt sit femte engelske mesterskab. I processen gjorde succesen ham til årets fodboldspiller i England og Premier League-spillerne valgte ham som årets spiller i deres egen kåring.

I denne sæson scorede han ikke i Chelseas første fem kampe, men var så heldig med at rette en bold af, da Chelsea lørdag vandt 2-0 over Arsenal i London-derbyet.

Målet giver selvtillid, men han afviser at føle krisetegn, selv om der lige nu er langt mellem scoringerne.

- Jeg har det godt. Sidste år havde jeg en god sæson, og jeg har ikke mistet min kvalitet, siger den 24-årige belgiske landsholdsspiller til Chelseas hjemmeside.

- Jeg spillede en god kamp lørdag. Målet, jeg scorede, var heldigt, men det er godt for selvtilliden.

Chelsea har allerede sat vigtige point til i Premier League-tabellen med tre nederlag og kun to sejre i seks kampe. Derfor glædede belgieren sig også på sit holds vegne efter sejren over Arsenal.

- Efter vores komplicerede start på sæsonen, var vi nødt til at vinde over et godt hold. Vi vandt også i Champions League tidligere på ugen, så vores selvtillid er ved at være på plads igen. Og vi fortjente at vinde, siger Hazard.

Chelseas næste kamp i Premier League er på lørdag mod Newcastle, som kun har hentet to point i sæsonens første seks kampe.

/ritzau/

Dagens Gossip