Chris Brown får fælles forældremyndighed

Chris Brown kender de amerikanske retslokaler godt, og nu har han igen været en tur i retten. Denne gang har rapperen dog ikke slået nogen, derimod har han kæmpet for at få fælles forældremyndighed over sin datter, Royalty.

Og det var en lettet Chris Brown, der fredag kunne træde ud af retslokalet. Han fik nemlig medhold og har nu sammen med datterens mor, Nia Guzman, fælles forældremyndighed over deres et-årige datter. Det bekræfter underholdningsmediet E! efterfølgende.

32-årige Nia Guzman gik ellers i retten med håb om at beholde den fulde forældremyndighed, og angiveligt også et børnebidrag på 15.000 dollar om måneden.

- Nogle mænd på min alder løber fra deres ansvar som fædre. Jeg tager mit. Det er bare ærgerligt, at nogle kvinder bruger børn som en mad-billet, tweetede "With You"-sangeren som respons.

Efter retssagen kunne Chris Brown ånde lettet op. Ud over at dele forældremyndigheden, så de to parter har datteren Royalty fire dage i træk hver, skal han betale et børnebidrag på 2500 dollar om måneden, hvilket er lidt over 16.000 danske kroner.

Se Chris Browns tweet her: https://twitter.com/chrisbrown/status/629516316085387264

Og en glad Chris Brown efter retssagen: https://instagram.com/p/7fxh85vpaf/?taken-by=chrisbrownofficial

Se Chris Brown med datteren Royalty her: https://instagram.com/p/7TrlYKPpXy/?taken-by=chrisbrownofficial

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip