CL: FC Midtjylland basker Hypo klart på udebane

13/11/2015

FC Midtjyllands håndboldkvinder har for første gang nogensinde slået Hypo Niederösterreich på udebane.

Fredag aften skete det endda på overbevisende manér med 33-27 i gruppekampen i Champions League.

Midtjyderne er nu oppe på seks point for fem kampe og er sikre på at være blandt de tre hold, der avancerer fra gruppe C.

Derimod trækker østrigske Hypo Niederösterreich sorteper. Holdet er isoleret på sidstepladsen uden point.

I den første kamp på hjemmebane vandt FCM 33-21 over Hypo, og det danske hold tog også teten fra start i udekampen.

5-1 lød føringen allerede efter godt ti minutter, og Hypo måtte tage en timeout. Den ændrede dog ikke synderligt på kampbilledet.

Efter de første 30 minutter, der ikke var nogen stor spillemæssig oplevelse, førte FCM med 16-10.

I det tætte kampprogram havde FCM-træner Helle Thomsen valgt at spare Louise Burgaard, men det var ikke mærkbart for holdet.

FCM øgede føringen til et tocifret antal mål i løbet af anden halvleg, men Hypo fik mindsket afstanden i perioder, hvor FCM slækkede på koncentrationen, så sejren til sidst lød på seks overskydende mål.