Colin Todd efter comeback: Var ikke bekymret i pausen

Randers-træner Colin Todd var skuffet over at være bagud i pausen mod Viborg, men han var ikke bekymret for, at holdet ikke kunne vende det.

Stillingen 0-1 blev vendt til en 3-2-sejr med tre mål inden for det første kvarter af anden halvleg.

- Jeg var ikke bekymret, da vi var bagud i pausen. Jeg var skuffet, da vi havde vist nok i første halvleg til at være foran. Lidt mere skarphed i første halvleg, så kunne vi være gået til pause med en føring.

- Overordnet leverede vi en god indsats. Men i anden halvleg leverede vi en god indsats, vi dominerede på midtbanen, og vores angribere var hele tiden en trussel mod deres bagkæde, siger Colin Todd.

Offensivspilleren Kasper Fisker var glad for, at det lykkedes for Randers at tage hjem fra Viborg med en sejr. Modsat Colin Todd var han en smule bekymret for, om kampen skulle blive en gentagelse af nederlaget til Brøndby i sidste spillerunde.

- Det var frustrerende at gå til pause nede med et mål. Vi spillede fint i første halvleg, og Viborg havde måske én afslutning. Vi var lidt bange for, at Brøndby-kampen skulle gentage sig, hvor de scorede på deres chancer, og vi ikke udnyttede vores.

- Vi kom godt ud til anden halvleg, og vi turde spille vores spil og skabte de chancer, der var nødvendige. Heldigvis kom målene i dag, siger Kasper Fisker.

Randers fejrede kamp nummer 500, siden klubben blev etableret i 2003, og derfor var 500-600 tilskuere rejst med. Det betød meget, understreger Kasper Fisker.

- Det var mega fedt at opleve. Vi kunne høre dem gennem hele kampen, og måske gjorde det forskellen, at vi angreb ned mod dem i anden halvleg. Den opbakning gad jeg godt at have til hver eneste kamp, siger Fisker.

Næste opgave for Randers er 22. maj hjemme mod FC Midtjylland.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip