Colin Todd: Mit farvel skyldes ikke kun konesag

Når Colin Todd har besluttet at forlade sin stilling som cheftræner i Randers FC, er det ikke alene på grund af den interne uro, der har været i klubben i foråret som følge af den såkaldte konesag.

I marts kom det frem, at den daværende Randers-anfører Christian Keller havde fundet sammen med holdkammeraten Jonas Borrings kommende ekskone, og Todd valgte at tage anførerbindet fra Keller og nægtede at benytte midtbanespilleren på banen.

Todd har ikke lagt skjul på sin foragt for Kellers handlinger og bruger stadig ikke den tidligere anfører på banen, selv om Borring nu har forladt klubben.

Todd afviser dog, at konesagen - eller nogen anden enkeltstående hændelse - er årsag til, at han rejser tilbage til England til sommer.

- Jeg ved, at min fratrædelse vil blive kædet sammen med nogle af de seneste hændelser i klubben.

- Selv om vi alle gerne havde været disse hændelser foruden, kan jeg helt ærligt sige, at ingen enkelt hændelse har udløst denne gensidige aftale, siger Todd til klubbens hjemmeside.

- Jeg vil gerne takke alle i og omkring klubben for den opbakning, jeg har nydt gennem årene og benytter lejligheden til at ønske Randers alt godt fremover.

- Alting har en ende, og selv om mit helbred er fint, så lyver dåbsattesten ikke. Jeg fylder 68 senere i år, og både jeg og min familie synes, at det er tid til at gå på pension efter en lang karriere som spiller, manager og træner, siger Todd.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip