Curry fører Golden State til sejr nummer 21 i træk

Stephen Curry scorede 44 point, da Golden State Warriors igen vandt i den nordamerikanske basketball-liga NBA.

Natten til søndag gik det ud over Toronto Raptors, som tabte 109-112 efter en yderst tæt kamp, der først blev afgjort i de døende sekunder.

Dermed er Golden State Warriors fortsat ubesejret i denne sæson, som er indledt med hele 21 sejre i træk, hvilket er rekord. Tager man sidste sæson med, er holdet oppe på 25 sejre i træk.

- Hver aften er en ny krig, det er en ny udfordring, og vi har leveret svarene indtil videre, siger Curry om holdets vilde stime af sejre.

- Vi har været i stand til at adskille hver kamp fra hinanden og fundet forskellige måder at vinde på. Det har været sjovt, siger Curry.

Det var syvende gang i denne sæson, at Curry blev noteret for 40 point eller mere i en enkelt kamp. Mod Toronto Raptors præsterede Curry tilmed ni tre-point-scoringer.

- Det var en fantastisk NBA-sejr. Det Toronto-hold var meget talentfuldt og spillede på et højt niveau, siger Golden State-træner Luke Walton.

For Toronto Raptors spillede Kyle Lowry sin bedste kamp i karrieren med 41 point, men det var ikke nok til at standse Golden State Warriors.

- Det er hårdt. Vi var med hele tiden, men i sidste ende var det stadig dem, som vandt. De spiller som mestre. Så simpelt er det, konstaterer Lowry slukøret.

/ritzau/

Dagens Gossip