Da naboer hørte dette ældre ægtepar græde højt, gjorde politiet noget vidunderligt

Det lokale politi fik sig en overraskelse, da de forleden blev kaldt ud til en lejlighed i Rom, efter en nabo havde hørt høj gråd fra boligen. De italienske betjente kunne hurtigt konstatere, at der ikke foregik noget ulovligt.

Men det var alligevel et hjerteskærende syn, der ventede dem, da de kom ind i lejligheden.

Det skriver britiske Mirror.

Læs mere: Politiets hyldest tager Facebook med storm: ‘Hun er en engel i mine øjne. Hende og alle hendes kollegaer’

89-årige Jole og hendes mand 94-årige Michele har været gift i 70 år. Men selvom de to elsker hinanden, bliver de sommetider ramt af en voldsom følelse af ensomhed.

Det gamle ægtepar får sjældent besøg og bliver ramt af et stærkt vemod, når de ser nyheder i fjernsynet og hører om alle de grusomheder, der foregår rundt omkring i verden.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Facebook/Questura di Roma

Det stod hurtigt klart for politiet, at parret ikke havde meget spiseligt i deres hjem. Så betjentene besluttede sig for, at de ville lave et måltid varm mad til Jole og Michele og holde dem lidt med selskab.

Læs mere: Politi: Sådan skal du gøre, hvis du opdager en varm bil med en hund eller et barn i

Betjentene improviserede i lejlighedens lille køkken og servede et simpelt måltid bestående af pasta med smør og parmesanost.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Facebook/Questura di Roma

Derudover tilkaldte politiet en ambulance, som skulle komme og hente parret, så de kunne blive undersøgt, for en sikkerheds skyld.

Læs mere: Kvindelig betjent redder nyfødt pige: Standsede forældrenes bil efter vanvidskørsel

Efterfølgende delte politiet den bevægende historie på deres facebookside, hvor den er gået viralt med 68.000 reaktioner, næsten 25.000 delinger og mere end 7.000 kommentarer.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip