Damedouble: Vi holdt hovedet koldt og kørte dem over

Skrevet af admin

15/08/2015

Dagens topnyheder

Der virkede ikke til at være slinger i valsen, da den danske damedouble med Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl lørdag spillede sig i VM-finalen med en sejr i to sæt over et japansk par.

Danskerne var dog nervøse, men roser sig selv for at holde hovedet koldt i den varme hal i Jakarta.

- Jeg havde gelé i benene hele kampen. Det var ikke lige kønt det hele, men det var så fedt, at vi bare holdt hovedet koldt og kørte dem over, siger Kamilla Rytter Juhl til TV2 Sport og suppleres af makkeren:

- De kommer godt fra land specielt i første sæt. Der skal vi lige have fundet løsningen på dem i stedet for bare at slå os døde. Det løser vi sindssygt godt, siger Christinna Pedersen.

Tre kvarter tog det for danskerne at vinde kampen, og parret har nu muligheden for at blive de første danske verdensmestre i damedouble.

- Det hele sitrer i mig, og mine hår på armene står stadigvæk op. Jeg er lige ved at sige, at jeg aldrig har prøvet noget lignende, men det kan godt være, jeg har, jeg kan bare ikke komme i tanke om det lige nu. Det er for vanvittigt, siger Christinna Pedersen.

I søndagens finale venter enten et indonesisk eller et kinesisk par. Der er fordele ved begge modstandere.

- Det vildeste vil vel være, hvis vi skal møde indoneserne. Så bliver det den vildeste kamp i vores karriere. Det kunne være sjovt at prøve.

- På den anden side kunne det være fedt at møde kineserne, så vi har hele hallen med os, som vi også havde i dag. Det gav gåsehud under kampen, siger Kamilla Rytter Juhl.

/ritzau/