Dansk favoritsingle overvinder dårlig start i Odense

Jan Ø. Jørgensen skulle lige spille sig varm til at begynde med i første runde af Super Series Premier-turneringen Denmark Open i badminton, før han viste klassen.

Den andenseedede dansker vandt i to sæt over kineseren Wang Zhengming 21-17, 21-9.

Første sæt kunne ellers let være faldet ud til kineserens fordel. Zhengming bragte sig foran 8-2, og først ved stillingen 17-16 kom Jan Ø. Jørgensen foran.

- Jeg ville jo gerne, men der er forskel på at gøre det til træning og så her, hvor det gælder noget.

- Jeg sloges godt med det, og jeg blev egentlig bare ved med at prøve, selvom jeg lavede noget lort ind imellem, siger Jan Ø. Jørgensen.

Siden vandt han sættet 21-17.

I andet sæt virkede Jan Ø. Jørgensen i noget bedre kontrol, og han bragte sig hurtigt foran 11-3.

Den suveræne stil fortsatte, og han vandt kampen på sin første matchbold.

- Jeg er egentlig rigtig godt tilfreds med forløbet, for det er jo let nok at vinde, hvis det hele bare går, som det gjorde i andet sæt. Nu har jeg vundet over en svær start, så det giver noget, siger den andenseedede dansker.

Han har døjet med sygdom efter VM i august, og det er først de seneste uger, han virkelig har kunnet træne igennem. Men han er tæt på topformen igen.

- Jeg synes, jeg er rigtig langt, men nu må vi se. Hvis jeg klokker i det i morgen (torsdag, red.), så er der jo stadig en masse at arbejde på, siger Jan Ø. Jørgensen, som tror på, at han kan nå langt ved Denmark Open:

- Ellers havde jeg meldt anderledes ud og sagt, at jeg bare var her for at spille en kamp og hygge mig. Det gider jeg ikke. Så havde jeg nok ikke stillet op, siger han.

Også de øvrige danske herrefavoritter, Viktor Axelsen og Hans-Kristian Vittinghus, spillede sig onsdag videre til anden runde ved turneringen i Odense.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip