Dansk supermodel afslører sine særheder

Den 23-årige supermodel Nina Agdal gør det mere end almindeligt godt, og hun kan blandt andet ses på forsiden af amerikanske sportsmagasin "Sports Illustrated" sammen kollegerne Lily Aldridge og Chrissy Teige.

Men det er tilsyneladende ikke noget, der er steget supermodellen fra Hillerød til hovedet.

- Jeg er ikke noget særligt. Jeg vågner ikke op med sex-hår, og jeg spiser kun de røde Skittles, fortæller Nina Agdal om sin lidt sære vane, når hun spise frugtpastiller, i et interview med magasinet CR Fashion Book.

På trods af en strålende modelkarriere, afslører Victoria's Secret-modellen samtidig, at hun har flere ting i ærmet inden for den nærmeste fremtid.

- Jeg arbejder på et par projekter til fjernsynet i øjeblikket. Jeg ser helt klart også mig selv lave flere kreative projekter i modelverdenen snart, siger hun kryptisk.

Den 23-årige model fortæller, at i hendes karriere er det produkt hun sælger sig selv, og derfor træner hun i hvert fald seks gange om ugen og holder sig til en meget sund kost 80 procent af tiden. Supermodellen blev også spurgt ind til hvilke berømtheder, hun havde set sig lidt varm på.

- Der er to. Ashton Kutcher og Mila Kunis. Jeg ved det godt, det er mærkeligt, fortæller Nina Agdal om sin betagelse af begge parter i det berømte skuespillerpar, som også er forældre til den lille pige Wyatt Isabelle.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip