Danskerne vil have Kim Larsen med på en øde ø

Sand mellem tæerne, klart vand og en kokosnød - frisk fra træ. Sådan kunne man meget vel befinde sig, hvis man var strandet på en øde ø. Forestil dig så, at hele oplevelsen blev forsødet med guitar og skønsang fra den storrygende gavflab, Kim Larsen.

Cirka 3.000 nordmænd, svenskere, danskere, tyskere og polakker er i en undersøgelse gennemført af Respons Analyse for musiktjenesten WiMP blevet spurgt om, hvilken musik de helst ville medbringe på en øde ø. Det skriver mx.dk.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Og svaret blandt de danske musikelskere er klart: Flertallet vil helst have musik fra Rabalderstræde-sangeren med. Dernæst er Elvis Presley den mest populære, mens Rasmus Seebach lander på tredjepladsen.

Larsen, Presley og Seebach er dog langt fra alene om at optræde på ønskelisten. Blandt de adspurgte danskere blev der peget på i alt 298 forskellige kunstnere. Her i blandt var 66 danske.

Både norske og svenske musikere kan skyde en hvid pil efter opbakningen fra deres respektive folk. For blandt musikentusiasterne i vores nabolande ville flest have Bruce Springsteen med på en øde ø.

Bruce Springsteen er i øvrigt på fjerdepladsen i Danmark efterfulgt af Michael Jackson, Pink, Medina, Mozart, Abba og til sidst Bruno Mars.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip