De dømmer ham i tavshed, da han indtager scenen – få sekunder senere sker det uventede

Ikke alt er, hvad det ser ud til – heller ikke i russiske fjernsyn, hvor man for tiden kan møde håbefulde sangfugle, skrigeballoner og mulige superstjerner søge lykken i den bedste sendetid.

Den russiske udgave af 'The Voice' er tro mod det globale koncept, hvor det skeptiske dommerpanelet sidder med ryggen til deltagerne og baserer deres afgørelse på baggrund af de usynlige stemmer.

Ovenstående bagtanke var muligvis en fordel for aspiranten Edel Pierre, da han ved første øjekast godt kan ligne sådan en type, som man helst ikke vil ende i diskussion med på et morgenværtshus.

Læs også: Hjemløs mand ville bare tjene et par kroner på klaverspil - nu har millioner set hans optræden

I tv-klippet kan man fornemme, hvordan publikum oser af en vis form for skeptisk, da den tatoverede sangdeltager træder ind i scenelyset.

Dommerne skal ikke bruge mange sekunder til at trykke på deres røde knapper, når først Edel Pierre åbner munden og begynder sin fortolkning af Led Zeppelins klassiske 'Whole Lotta Love'.

Og sådan endte det med at stå krystalklart for de fleste i salen og i de russiske tv-stuer, at den 29-årige mand har en stort talent for det at synge.

Se videoen her:

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

You need coolin', baby, I'm not foolin',I'm gonna send you back to schoolin',Way down inside honey, you need it,I'm gonna give you my love,I'm gonna give you my love.pierre edel fanpage. https://www.facebook.com/pierreedelmusic/

Opslået af EchosPlanet på 24. marts 2016

Følg Dagens Talent for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip