Denne boks fjerner reklamerne fra dit fjernsyn

Direkte begivenheder i fjernsynet er ofte noget, der kræver masser af tålmodighed.

Med den tyndslidte sætning 'vi er tilbage om et lille øjeblik' afbrydes udsendelserne hyppigt af en lind strøm af reklamer, der forsøger at få os til at fiske læderet frem fra baglommen.

Reklameblokkene giver tv-seerne masser af muligheder for at hente kaffe eller gå på toilettet, men lovprisningerne af de forskellige produkter foregår ofte med en hysterisk eller skrigende stemme, hvilket kan sætte nerverne på hårde prøve foran kakkelbordet.

Nu kan det muligvis snart være fortid.

Til den store elektronik-messe IFA i Berlin har et tysk firma nemlig præsenteret et nyt produkt, der kan pille de ofte anstrengende reklamer ud af live tv.

Den lille tv-boks hedder TeleFairy og har en række velkendte funktioner, da man eksempelvis kan se indholdet på ens smartphone på den store tv-skærm med hjælp fra boksen.

Læs også: Fysisk samvær trives på trods af sociale mediers succes

Men som noget helt nyt har man med boksen mulighed for at blokere for reklamer.

Ifølge Recordere kan den lille boks registrere reklamepauserne, hvorefter man kan programmere den lille dims til at skifte til en anden kanal eller sætte noget musik på.

Boksen holder dog stadigvæk øje med reklamerne, og når de er slut vil TeleFairy eftersigende skifte tilbage til den oprindelige tv-kanal, hvor man nu kan se uforstyrret videre – indtil næste reklamepause, naturligvis.

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip