Derfor er alle bange for en selvstændig kvinde

Hun er skarp, ærlig og oser af selvtillid. Elite Daily har samlet en række grunde til, at den selvstændige kvinde kan virke vældigt intimiderende.

Her er fem af dem:

Fordi hun ikke spørger om lov.
En selvstændig kvinde har ikke brug for, at du siger til hende, at det er okay. Hun har sine egne regler og måder at gøre tingene på.

Læs mere: 11 ting du skal vide, hvis du dater en selvstændig kvinde

Fordi hun ikke er bange for at sige sin mening.
En selvstændig kvinde tænker selvstændigt. Og hun er ikke bange for at give udtryk for sin mening. Hendes holdninger er vanskelige at påvirke.

Fordi hun ikke har brug for din accept.
En selvstændig kvindes selvtillid afhænger ikke af andre mennesker. Den kommer fra et langt mere kraftfuldt sted - hendes eget indre. Det betyder, at hendes selvtillid ikke står og falder med overfladiske komplimenter og accept.

Læs mere: 5 tegn på, at du dater en kvinde, ikke en pige

Fordi hun ikke er bange for at tale pænt om sig selv.
En selvstændig kvinde behøver ikke at gemme sig bag falsk beskedenhed. Hun er ikke bleg for at vise det, hvis hun er stolt af noget, hun har opnået.

Fordi hun ikke har brug for dig.
En selvstændig kvinde er først og fremmest skræmmende, fordi hun ikke har brug for andre, end sig selv. Selvom den selvstændige kvinde også ønsker kærlighed og tosomhed, har hun ikke det samme behov for bekræftelse. Hvis en selvstændig kvinde falder for dig, kan du være sikker på, at det er fordi, hun er vild med dig - ikke fordi, at hun har brug for dig.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip