Det afslører dine bumser om dig

Skrevet af Ane Sørensen

17/05/2016
Får du bumser mellem øjenbrynene, rundt om munden, eller måske inde i ørene?

Dagens topnyheder

Det er som om, at de altid kommer ubelejligt - bumser og hudorme. Men en helt anden sag er, hvor de kommer henne.

Placeringen af dine bumser skulle nemlig kunne give dig et fingerpeg om, hvad det er, der får dem til at pible frem i tide og utide.

Det skriver Independent.

Mellem øjenbrynene eller på næsen.
Hvis din urene hud primært viser sig mellem dine øjenbryn eller på din næse, så er det efter sigende et tegn på, at du har været stresset - eller at du er teenager, men så er du nok ikke i tvivl.

I hårgrænsen.
Måske har du brugt lige lovlig meget af dine hårprodukter. Eller måske kan du være kommet til at gnide dem godt ind i dine porer? Urenheder i hårgrænsen kan også skyldes, at du jævnligt stryger dit hår tilbage med snavsede hænder.

Læs mere: Hudlæge advarer: Derfor skal du aldrig presse dine bumser

Rundt om munden.
Hvis du døjer med uren hud rundt om din mund, er det med stor sandsynlighed din kost, som er den store synder. Det kan for eksempel være fedt, som blokerer dine porer.

På kinderne.
Måske skal du være opmærksom på at vaske dine hænder lidt oftere, end du gør det nu. Hvis det er her, dine urenheder kommer frem, kan det nemlig være fordi, at du kommer til at røre din hud med snavsede hænder.

I ørerne.
Hvis dine bumser popper op inde i dine ører, kan det være et varsel om, at du måske ikke får nok væske. Urenheder i ørerne siges nemlig at være forbundet med dehydrering.