Dette billede af en nyfødt pige er sødt - men historien bag er hjerteskærende

Billedet af en nyfødt pige har rørt tusinder af hjerter på nettet. Ikke kun, fordi fotografiet er sødt, men ligeså meget på grund af historien bag det.

Lille Aubreys far døde kun en måned, før hun blev født. Han var en stor motorcykelentusiast. Derfor blev pigen foreviget med hans motorcykelhjelm og handsker, rapporterer ABC News

Ifølge en GoFundMe-indsamling oprettet til støtte for Aubrey og hendes mor, mistede faderen livet, da “en, han opfattede som en ven, tog hans liv kun en måned, før Aubrey blev født”. Hans lig blev ifølge politiet fundet et sted, hvor motorcykelentusiaster hygger efter arbejde. 

Billedet er taget af fotografen Kim Stone, som blev bedt om at forevige den nyfødte af pigens bedstemor. De talte om Hectors lidenskab for motorcykler.

- Jeg lagde hende og satte hjelmen ved siden af. Så snart jeg lagde handsken under hendes hoved, begyndte hun at smile, lyder det fra fotografen. Hun havde ikke nået at stille lyset eller ordne andet, men skyndte sig at gribe kameraet og fange øjeblikket, hvor pigen lyser op i et smil.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Billedet er siden blevet delt over 76.000 gange og har fået 342.000 likes med på vejen. På Facebook skriver fotografen, at faderen altid bar beskyttelsesgear.

Læs også: Da politimanden kyssede den lille pige, smeltede alles hjerter

- Han kunne ikke tage nogen risiko med en ny babypige på vej. Men han vil aldrig komme til at holde hende, lyder det fra Kim Stone.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip