Direktør mødte ungt, hjemløst par: Gav dem overnatninger på luksushotel

Den ledende direktør af reklamebureauet Hello Starling, James Robinson, faldt i snak med et par efter en aften i byen med vennerne.

Parret - 33-årige John og 21-årige Anna - fortalte, at de var blevet hjemløse. Så greb direktøren til handling. Det skriver Wales Online.

- De var blevet hjemløse, uden at det var deres skyld overhovedet, og John sagde, at de havde det hårdt, fortæller Kames Robinson.

Han forsøgte derfor først at booke et hotelværelse på Radisson Blu i Cardiff til parret, så de kunne få et bad og en seng at sove i. Hotellet ville dog ikke have hjemløse under deres tag.

Derefter prøvede han endnu et hotel - også uden held.

Læs også: 7-Eleven-medarbejderen Emil: Den kunde, jeg havde i nat, er en Messias

Til sidst gik han ind på luksushotellet Hilton og bad parret vente uden for. Han bookede to overnatninger i en suite, der koster 3000 kroner per nat og lagde penge til mad på sengen.

Direktøren regnede aldrig med at se parret igen, men den følgende dag sad han på en pub og så dem gå forbi. Han gik ud for at snakke med dem.

- De gav mig bare det største knus, forklarer han.

Parret havde allerede taget to bade og nydt opholdet.

- Det gør mig ondt, at vi i 2015 har mennesker, der sover på gaden, siger James Robinson om begrundelsen for at give de to en overnatning.

Han ville ønske, han havde råd til at gøre det for alle.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip