Disse 6 ting vil ske, når du dagligt har sex med din partner

Uanset, om det er en hurtig eller lang akt på lagnerne, er sex en god ting for dig og din partner. Sex er nemlig godt for kroppen og hjælper, hvis du fx døjer med stress eller søvnbesvær.

Og det må siges at være en sund og billig måde at komme af med sine sundhedsproblemer - helt uden medicin, dyre regninger og hokus pokus.

Så hvis man dagligt dyrker sex, kommer man til at mærke de mange fordele, skriver Dailylifetip, der fremhæver en stribe fordele.

Læs også: Når du har læst dette, smider du aldrig dine avokadosten ud igen

1. Sex reducerer stress. Under sex producerer vores kroppe dopamin, endorfiner og oxytocin, hvilket får os til at afstresse og forøge vores naturlige lykkeniveau. Så efter en lang og hård dag på jobbet er det en god ide at stresse af under dynen med din kære.

2. Sex forbedrer dit immunforsvar. Folk, der har sex mindst to gange om ugen, har et højere niveau af bestemte antistoffer end dem, der igen sex dyrker. Især forkølelse og influenza får det sværere, jo mere du dyrker sex, lyder det fra amerikanske forskere ved Wilkes University i Pennsylvania.

3. Sex hjælper med at holde hjertet sundt. Når du forbrænder kalorier som fx under sex, gør du også noget godt for dit hjerte. En undersøgelse viser, at mænd har 45 % mindre chance for at lide af hjertekarsygdomme, hvis de har regelmæssig sex.

Læs også: Spiser du bananer med brune prikker? Dette sker i kroppen, når du gør det

4. Sex kan gøre dine menstruationsperioder mere regelmæssig. Hvis du lever et lidt for stresset liv, kan dine menstruationer leve deres eget liv, hvor du aldrig helt ved, hvornår de kommer. Men som allerede nævnt virker sex afstressende på dig og vil derfor også påvirke din cyklus.

5. Sex reducerer risikoen for kræft. Dette gælder især for mænd. En undersøgelse viser, at mænd, der har udløsning  mindst 21 gange om måneden var meget mindre tilbøjelige til at lide af prostatakræft, fremgår det af et australsk studie i "the Journal of the American Medical Association"

6. Sex får dig til at se yngre ud. Tre gange sex om ugen skulle kunne få dig til at se 10 år yngre ud, konkluderer skotske forskere fra Royal Edinburgh Hospital.

Behøver du flere gode grunde til at komme i nærkontakt med din partner?    

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip