Disse 8 ting har kvinder det med at lyve om

Hvad gør man, når nogen stiller ubehagelige spørgsmål, som man helst ikke vil svare på? Fortæller sandheden, kryber i et musehul eller stikker en lille hvid løgn?

Det sidste er ofte den nemmeste løsning, og det er måske også forklaringen på, at en del kvinder vælger at omgå sandheden i nødens stund.

Den amerikanske side iVillage.com har lavet en undersøgelse blandt deres læsere i forsøget på at finde ud af, hvad kvinder oftest lyver om.

Læs også: 5 hemmeligheder mænd har for kvinder

Disse otte emner topper listen:

1. Shopping. Kvinders forbrug er et, når hun taler med veninderne, og noget helt andet når hun taler med sin mand og andre familiemedlemmer. De fleste kvinder har prøvet at gemme udbyttet af en shoppingtur for deres mænd og benægte alt og svare: "Næh, den har jeg da haft længe, skat!", hvis manden spørger, om man har noget nyt tøj på. 

2. Evig ung. Det er uhøfligt at spørge en kvinde om hendes alder, men når det alligevel sker, så kan det være lidt for fristende at trække et par år fra.

Læs også: Sådan får du bumser til at forsvinde på en nat 

3. Sex. Sandheden om ens eget sexliv er måske heller ikke det, de fleste kvinder fortæller til deres veninder, når emnet bringes på banen. I stedet er der en tendens til at lyve sig til et bedre eller vildere sexliv.

4. Tøjstørrelse. Str. 36 og 38 er drømmestørrelsen for mange kvinder, men det er bestemt ikke alle, der kan vride sig ned i disse små størrelser. Alligevel finder en del kvinder anledning til at lyve sig mindre, hvilket kan give slemt bagslag til ens fødselsdag, hvis man får tøj i gave.

5. Sexpartnere. Af uforklarlige årsager er det stadig upassende, at kvinder har en kulørt sexfortid med mange partnere, så det kan måske være på sin plads at stikke en lille hvid løgn, når snakken falder på emnet. Og omvendt kan nogle kvinder måske lyve antallet af sexpartnere højere for ikke at virke uerfaren.

Læs også: Når du har læst dette, smider du aldrig dine avokadosten ud igen

6. Let som en fjer. Ligesom de fleste kvinder går op i deres vægt, vil de fleste kvinder også gerne veje et par kilo mindre. Og hvad er mere pinligt end at blive udspurgt om sin vægt, når man synes, man er lidt for rund.

7. Vælter sig i penge. Privatøkonomi kan være et ømtåleligt område for mange, især hvis pengene er få. I stedet for at sige at man ikke vil svare på spørgsmålet, kommer man ofte til at lyve sig en smule rigere end, hvad man reelt er.     

8. Træner non stop. Det er helt utroligt så meget kvinder træner, hvis man spørger dem selv. Men måske er det en lille overdrivelse, når man fortæller, at man både løber, cykler og vægttræner hver dag?

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip