Dødslægen fortæller alt: - Jeg holdt Michael Jacksons penis hver aften

Og det er ikke småting, Conrad Murray har at fortælle.

Han blev for to år siden idømt fire års fængsel for uagtsomt manddrab på popstjernen, der døde af en overdosis af det kraftige bedøvelsesmiddel propofol. I dag er han på fri fod, men han nægter fortsat at være skyld i Michael Jacksons død.

Læs også: Michael Jacksons læge løsladt efter to år bag tremmer

- Jeg var hans nærmeste ven. Jo, jeg var Michaels læge. Men jeg tilbragte mere tid med ham som ven, end jeg brugte på at tage mig af ham som læge. Jeg vil sørge over tabet af ham for evigt. Jeg er så ked af, at han ikke er her mere, siger Conrad Murray i et interview med det australske tv-program 60 Minutes.

Han fortæller om en popstjerne, der var psykisk såvel som fysisk svækket i sin sidste tid. Blandt andet var Michael Jackson blevet inkontinent, så han gik altid i mørke bukser, så man ikke kunne se urinpletterne på tøjet. Om aftenen gav Conrad Murray ham et såkaldt kondom-kateter på, som han kunne tisse i i løbet af natten.

- Vil du vide, hvor nære vi var? Jeg holdt hans penis hver aften, siger Conrad Murray til Daily Mail.

Læs også: Popkonges enke brød sammen under interview

I interviewet med 60 Minutes fortæller den 60-årige læge desuden, at Michael Jackson har kontaktet ham fra det hinsides.

- Sidste gang, Michael talte til mig, var den dag, hvor dommen faldt. Michael rørte ved mig. Han lagde sin hånd på min skulder, siger Conrad Murray med grødet stemme.

Hvad Michael Jackson sagde, vil Conrad Murray ikke fortælle, da det er for følelsesladet for ham. Han vil heller ikke sige, om han mener, at Jackson var pædofil.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Conrad Murray fastholder hårdnakket, at han kun gav Michael Jackson en lille dosis propofol den fatale nat, så han kunne falde i søvn. Han mener, at popstjernen må være vågnet og selv have taget en større, dødbringende dosis.

Se et uddrag af interviewet her.

Dagens Gossip