Drama: Polen slog Hviderusland i allersidste sekund

En særdeles velspillet håndboldkamp i Aarhus udviklede sig til et vanvittigt drama, da Polen vandt med 31-30 over Hviderusland mellemrunden ved EM.

Det lignede meget længe en overraskende hviderussisk sejr, men med en heroisk slutspurt løb polakkerne af med sejren med et mål få sekunder før slutfløjtet.

Hvideruslands bastante og tungt skydende stjernespiller Sergej Rutenka gik længe forrest for hviderusserne, der er kommet til mellemrunden med nul på point på kontoen.

Barcelona-spilleren var sammen med målmand Vitali Charapenka stærkt medvirkende til, at Hviderusland med tre minutter igen var foran med tre mål.

Men så indtraf gummiben-syndromet for alvor hos hviderusserne, og med en kavalkade af dårlige beslutninger i angrebet lukkede de polakkerne tilbage i opgøret.

Og i de døende sekunder kunne polakkernes bomstærke bagspiller Mariusz Jurkiewicz banke sejrsmålet i nettet til kæmpe polsk jubel - og tilsvarende hviderussisk ærgrelse.

Med sejren holder Polen liv i håbet om en semifinaleplads. Polakkerne har fire point med to kamp tilbage i mellemrunden.

Senere søndag møder Sverige Rusland, og aftenens sidste kamp bliver en ren håndboldlækkerbisken, når Frankrig og Kroatien tørner sammen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip