Ena afslører de vilde planer for næste sæson af Badehotellet

Den runde køkkenpige Martha er hverken kedelig, når hun færdes på hotellet ved Vesterhavet i TV2’s hitserie Badehotellet, eller når hun har fri og er skuespilleren Ena Spottag.

Det vidner et interview med Her og Nu om, hvor den populære skuespiller løfter sløret for, hvad hun håber, der sker i den kommende sæson af Badehotellet.

Læs også: Ni-årige Anna skal være sit tv-idol til fastelavn: - Hun er vild med Badehotellet

Sæson fire kommer til at skille sig ud fra de øvrige sæsoner, for her skal Martha nemlig vise en hel ny side af sig selv, hvis det står til Ena Spottag.

- Jeg har faktisk en idé, som jeg har joket lidt med instruktøren om. Jeg går og håber på et zombieafsnit, hvor Martha skal redde hele Nordjylland med sine køkkenredskaber, for der er så mange gode ting iblandt. Det kunne være fedt, siger hun til Her og nu og tilføjer:

- Nazizombier er en hel genre for sig selv, så det er ikke helt utænkeligt. Så skal man have et tidsrejseelement.

Læs også: Når du har læst dette, smider du aldrig dine avokadosten ud igen

Hvis ikke det lykkedes den Vild med dans-vinderen at overbevise instruktøren, har hun en anden ide klar. Så skal den søde Martha være en spritsmuglende gangster, der ryger cigar.  

Fjerde sæson af Badehotellet kommer formentlig til at ramme danskerne i slutningen af året, og så bliver det spændende at se, om Ena har haft indflydelse på handlingen. 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip