Enig AaB-lejr: Vi savner kvalitet og skarphed

AaB tabte sæsonens første kamp i Alka Superligaen, da de mandag blev sendt hjem fra Farum Park med et nederlag på 1-2 til FC Nordsjælland.

AaB-målscorer Kasper Risgård mener, at AaB særligt i første halvleg spillede under niveau.

- Kvaliteten var i perioder ikke god nok, og det skal vi rette op på. Vi havde nogle store muligheder for at få udlignet, inden de løb ned og scorede til 2-0, og så var det jo for sent, vi fik reduceret.

- Vi har problemer med at score mål, det havde vi også sidste sæson. Vi skal bruge alt for mange chancer til at score mål, og det ville have været nemmere, hvis vi havde sparket dem ind, men det har vi svært ved. Jeg er selvfølgelig rigtig ærgerlig, siger han.

AaB-træner Lars Søndergaard mener ligeledes, at spillet særligt før pausen ikke var godt nok.

- Vi manglede kvalitet i spillet i første halvleg. Vi søgte efter løsninger, men lavede en del dumme opspilsfejl. Da vi først fik gang i spillet i anden halvleg, viste vi, vi sagtens kunne spille os til chancer, hvor den sidste aflevering og afslutning fejlede.

- Så første halvleg var bare ikke god nok. Anden halvleg var bedre, men vi var bagud og spillede med for lidt tålmodighed. Og så er vi ikke skarpe nok, siger træneren.

AaB’s anfører Rasmus Würtz måtte udgå med en skade, og det hjalp ikke på hans humør efter nederlaget.

- Det er en muskelskade i låret. Jeg ved ikke, hvor slemt det er, men den kom meget pludseligt. Vi må se i morgen, hvordan det ser ud, men det har da været en lortedag. I første halvleg savnede vi aggressivitet og begik dumme fejl.

- Vi var bedre i anden halvleg og havde chancerne til at komme på 1-1. Vi skal sparke boldene ind, og det kommer nogle gange i stimer, og det arbejder vi hårdt på at få i gang. Det skal nok komme, siger Rasmus Würtz.

AaB får i næste runde besøg af topholdet FC Midtjylland.

/ritzau/

Dagens Gossip